Kuka mea fa'apitoa Alamanuia i Saina, Maketi ma le lumana'i atina'e tulaga

Sainamea kuka mea fa'apitoao alamanuia ose alamanuia televave fa'atupula'ia, ma o lo'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le tele o maketi fa'atasi ai ma manaoga o tagata fa'atau mo le lelei o le olaga.E tusa ai ma le "2023-2029 China Cookware Accessories Alamanuia Tulaga Pisinisi ma Atinaʻe Trend Forecast Ripoti" faʻasalalau e le Market Research Online, le aofaʻi o maketi o Saina.mea'ai kukaalamanuia ausia 53.81 piliona yuan i le 2018, o se siitaga o le 11.7% i luga o le 2017. Ua fuafuaina e oo atu i le 2022, o le aofaʻi atoa o maketi o le gaosiga o kuka kuka a Saina o le a oo atu i le 89.87 piliona yuan, ma le fua faatatau o le tuputupu ae o le a oo atu i le 13.2% i le 2022. I le i le lumanaʻi, o le atinaʻeina o le gaosiga o meaʻai kuka a Saina o le a tuʻuina atu faiga eseese.

Saina1

Muamua, o le faʻateleina o le manaʻoga o tagata faʻatau mo meaʻai kuka faigofie ma sefe avanoa faʻatasi ai ma le faʻateleina o le taulaga o le a faʻateleina le maketi.

Lona lua, fa'atasi ai ma le ta'uta'ua o fale popoto, o le a fa'atupula'ia fo'i le mana'oga a tagata fa'atau mo mea fa'aoga atamai kuka, ma fa'apea ona fa'atosina ai le maketi.

Lona tolu, faʻatasi ai ma le faʻateleina o tupe maua a tagata faʻatau ma mea e manaʻomia mo le saogalemu mo meaʻai kuka, o le maketi o le a atiina ae foi i le itu o meaʻai kuka maualuga, e pei o tapuni tioata maualuga, vevela Bakelite Handles ma le mamanu tulaga ese, faʻalauteleina le atinaʻe o le alamanuia.

Mulimuli, o le a faʻalauiloa foi e le au gaosi a latou oloa i auala eseese e faatosina ai le tele o tagata faʻatau ma faʻalautele atili le maketi.Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e tagata gaosi oloa ona faʻalauiloa a latou'au mea kukae ala i le maketi i luga ole laiga, faʻasalalauga faʻasalalauga faʻasalalau, ma gaioiga tuusao e faʻateleina ai a latou faʻasoa maketi.

Saina2
Saina3

I se aotelega, i nai tausaga o lumanaʻi, o loʻo faʻamoemoeina le faʻalauteleina o le faʻatupulaia o meaʻai kuka a Saina ma o le a faʻalautele atili le maketi.E mafai e tagata gaosi oloa ona faʻaogaina tekinolosi faʻaleleia e faʻaleleia atiliTapuni tioata silikonitulaga lelei, fa'alautele le tele o maketi, fa'atosinaina le tele o tagata fa'atau, ma ausia le fa'atinoga lelei o maketi.Afai o lo'o e su'eina ni mea fa'aoga kuka, fa'amolemole su'e e pei ona i lalo.(www.xianghai.com)


Taimi meli: Iuni-07-2023